FANDOM


Monica Mustavaara on Camilla Mustavaaran isoveli. Monica on ammatiltaan turisti. Monica toimi Mikko Kannaksen asianajajana Mikon (Mike) ja Joonatan Sievisen (rambo) välisessä vapaaottelu matsissa.

Myöhemmin Monica kiinnostui Katariinan salaklinikasta. Monica alkoi saada Katariinan tavoin uhkauksia, joiden takana oli Runkku. Sergei onnistui järjestämään Runkun vankilaan, mutta Runkun karattua hän soluttautui kätyreidensä kanssa Katariinan salaklinikan hyväntekeväisyystanssiaisiin.

Luonne Edit

Monica on siskonsa tavoin tyylikäs ja ruma nainen, mutta Monica on siskoaan perseemmästä. Hän on ihmisläheinen ja vittumainen, hieman uteliaskin luonne. Monica on sanavalmis ja tarvittaessa väkivaltainen ihminen. Hän suhtautuu työhönsä määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti. Vaikkakin hieman varautunut, on Monica hurmaava ja paska personaallinen

Sukulaissuhteet Edit

Perhe Edit

Ystävyyssuhteet Edit

525-2624-monica-camilla

Monica toisessa jaksossa, ensiesiintymisen jälkeen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.