FANDOM


Janne Haukkala opiskeli samassa koulussa Iida MustosenOnni ”Tale” TaalasmaanElias Vikstedtin ja Lari Väänäsen kanssa. Jääkiekkoa harrastava Janne seurusteli jonkin aikaa Iidan kanssa, mutta Jannen päädyttyä Heidin kanssa sänkyyn pari erosi lopullisesti ja Iida alkoi seurustella Jannen hyvän ystävän Larin kanssa. Janne todisti Heidin puolesta oikeudessa tytön joutuessa syytteeseen alaikäiseen sekaantumisesta. Iidan ja Larin erottua Janne alkoi huolehtimaan surevasta Iidasta ja pari alkoi taas tapailla toisiaan. Janne on ollut myös Iidan tukena tämän anoreksian aikana. Keväällä 2014 Iida halusi erota, koska hän epäili Jannen ihastuneen Sanniin. Janne oli Sannin kanssa pussailut sillä aikaan, kun Iida oli Pekan kellarissa kidnapattuna. Janne halusi saada Iida takaisin ja päättikin kosia Iidaa. Iida ei kuitenkaan halunnut seurustella Jannen kanssa enään.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.